Boiler

Voor de installatie & onderhoud van uw warmwaterboiler rekent u op HK Service, dé specialist voor installatie en onderhoud elk type boiler.

HK service, uw betrouwbare referentie voor de installatie en het onderhoud van uw warmwaterboiler. Voor een ervaren loodgieter als Koen hebben boilers geen enkel geheim meer. Of u nu een elektrische boiler, doorstroomboiler, warmtepompboiler of zonneboiler heeft, vertrouw op de vakkennis van HK Service.

Boiler doorstromer

Doorstroomboiler

Druk uw energiekost, koop een doorstromer of gasgeiser. Voor uw doorstroomboiler op gas voeren we zowel de installatie als het onderhoud uit. Reken op het vakmanschap van HK Service.

Gasboiler vaillant

Gasboiler

Voor de controle of het onderhoud van uw gasboiler doet u best beroep op HK Service. Een ervaren loodgieter komt uw gasboilers installeren, reinigen of plaatsen aan de scherpste prijs.

vaillaint boiler

Elektrische boiler

Reken op HK Service voor een feilloze installatie of onderhoud van uw elektrische boiler. Onze vakmensen komen uw elektrische boiler plaatsen en installeren.

Warmtepompboiler

Warmtepompboiler

Een warmtepomp is een energiezuinige manier om uw boiler te voeden. De plaatsing en het onderhoud van uw warmtepompboiler gebeurt best door vakmensen. Bij HK Service vindt u warmtepompboilers aan een scherpe prijs.

Zonneboiler

Zonneboiler

Voor het onderhoud, de installatie of montage van uw zonneboiler rekent u op HK Service. Ervaren vakmensen komen uw zonneboilers plaatsen en installeren.

Boilers merken

Merken

HK Service werkt enkel met gerenommeerde leveranciers zoals Vaillant, Junkers, Ariston en Daalderop om u steeds een kwalitatieve boiler te leveren. Boilers van topkwaliteit!