Zonneboiler

Voor het onderhoud, de installatie of montage van uw zonneboiler rekent u op HK Service. Een ervaren loodgieter komt uw zonneboilers plaatsen en installeren.

Een zonneboiler maakt gebruikt van de energie van de zon om uw water op te warmen. Omdat een zonneboiler de energie meteen omzet in warmte, kan u serieus besparen op uw energiefactuur. Met een minimum aan onderhoud gaat uw zonneboiler een hele poos mee. Als u dan ook nog eens de overheidssubsidies in rekening brengt, geniet u met zonneboilers voor een lage prijs van gratis groene energie, recht van de zon.

Zonneboiler installeren

Voor de installatie van uw zonneboiler rekent u best op ervaren vakmensen. De uitgebreide vakkennis van HK Service stelt ons in staat om – volledig volgens de regels van de kunst – uw zonneboiler komen plaatsen en installeren.

Thermische zonnecollectoren

Een zonneboiler-installatie bestaat doorgaans uit 1 tot 4 thermische zonnecollectoren, een opslagvat en bijhorend regelingssysteem, pompen en montage-accessoires. De thermische zonnecollectoren vangen zonlicht op en zetten het om in warmte. De warmte wordt opgeslagen in het opslagvat en is daardoor onmiddellijk beschikbaar. Voor een gemiddeld gezin van 4 personen volstaat een oppervlakte van 5 à 6 m² aan zonnecollectoren en een zonneboiler van 250 tot 300 liter.

Verplicht onderhoud zonneboiler

Wanneer het tijd is voor een onderhoud, belt u gewoon HK Service. Binnen een redelijke termijn komen we ter plaatse om het onderhoud van uw zonneboiler uit te voeren.
Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we de plaatsing, montage, installatie en onderhoud van uw zonneboiler kunnen uitvoeren aan een scherpe prijs.

Professionele installatie en onderhoud van uw zonneboiler?
Contacteer HK Service!

boiler zonnepaneel

Zonneboiler

Professionele installatie en onderhoud