Gasboiler

Voor de installatie & het onderhoud van uw gasboiler rekent u op HK Service. Onze ervaren vakmensen kunnen elk type gasboiler installeren, controleren en reinigen.

Wanneer u kiest voor een gasboiler geniet u van heerlijk warm water, wanneer u dat wilt. Gasboilers zijn super veilig, gebruiksvriendelijk en aansluitbaar op eender welke kraan. Bovendien vereist een aardgasboiler een minimum aan onderhoud. Het plaatsen en installeren van een gasboiler is echter geen sinecure. Doe daarom beroep op de uitgebreide vakkennis van HK Service. Zij plaatsen elke boiler volledig volgens de regels van de kunst.

Gasboiler: verplicht onderhoud

Voor een verplichte tweejaarlijkse controle en onderhoud van uw gasboiler kan u eveneens op ons rekenen. Wij komen langs om uw gasboiler te reinigen. Na het reinigen zal uw gasboiler weer als vanouds functioneren. Om te genieten van een veilige en energiezuinige gasboiler laat u het tweejaarlijks onderhoud best uitvoeren door een vakman.
Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om elke situatie op voorhand in te schatten zodat we steeds de installatie of het onderhoud van uw gasboiler kunnen uitvoeren aan de scherpste prijs.

Professionele installatie of onderhoud van uw gasboiler?
Contacteer HK Service!

Gasboiler

Gasboiler

Professionele installatie en onderhoud