Loodgieter HK Service

Herstelling van een lekkende boiler? Installatie van een moderne centrale verwarming? Professionele tankcontrole laten uitvoeren? Bij HK Service moet u zijn! De meest betrouwbare van alle loodgieters in Antwerpen vindt u immers in Zoersel.

Installatie en onderhoud centrale verwarming

Dé referentie onder loodgieters in Antwerpen vindt u in Zoersel. Bij HK Service kan u steeds terecht voor vakwerk. Uw boiler of centrale verwarming hebben geen geheimen meer voor een ervaren loodgieter als HK Service. Voor een vlotte herstelling van uw lekkende boiler of centrale verwarming doet u dan ook best beroep op HK Service. Ook wanneer u uw verouderde centrale verwarming van een update wilt voorzien, rekent u voor de installatie ervan steeds op een vakman als HK Service.

Professionele tankcontrole

Ook voor de keuring van uw mazouttank of stookolietank helpt Koen u graag verder. We komen graag langs voor het keuren van uw mazouttank. Het certificaat wordt u meteen overhandigd na een succesvolle controle.
Voor het aanleggen van allerhande leidingen bent u eveneens aan het juiste adres. Aardgasaansluiting? Het aanleggen van een afvoer voor uw wasmachine? De aansluiting op de riolering? We brengen elke opdracht tot een goed einde.

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter met bergen ervaring?
Contacteer HK Service!