CV installatie

Uw CV installatie laten uitvoeren door een erkende installateur met ervaring? Reken op HK Service, dé centrale verwarming installateur voor Antwerpen!

Bij een nieuwe cv (centrale verwarming) installatie doet u best beroep op een ervaren installateur, zoals HK Service. Al meer dan 20 jaar zijn we dé specialist als u een centrale verwarming wilt laten plaatsen in woningen of bedrijfsgebouwen. Onze vakkennis staat u toe de prijs te drukken voor uw CV installatie. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we immers in staat om eender welke situatie goed in te schatten en uw centrale verwarming te plaatsen volgens de regels van de kunst.

Voor het plaatsen van uw centrale verwarming kan u beroep doen op talloze CV installateurs, maar bij HK Service bent u verzekerd van een probleemloze afhandeling van uw cv installatie en een uitgebreide service na verkoop. Wie kwaliteit wil laat zijn centrale verwarming installeren door HK Service, uw betrouwbare CV installateur voor de provincie Antwerpen.

Druk uw kosten met een moderne centrale verwarming

De installatie van een nieuwe centrale verwarming is een flinke investering. Kies daarom steeds voor een gediplomeerd cv installateur als HK Service. Met een ervaren installateur bent u immers verzekerd van vakwerk! De installatie van een modernere centrale verwarming heeft echter niets dan financiële voordelen. Een moderne centrale verwarming is immers vele malen efficiënter dan de oude ketel in uw kelder.

CV installatie door gediplomeerde installateur

U haalt vakkennis en ervaring in huis door uw cv installatie te laten uitvoeren door een gediplomeerde CV installateur. Reken op de jarenlange ervaring van HK Service om volgende werken tot een goed einde te brengen:

  • Het verwijderen van uw oude CV ketel
  • De installatie van uw moderne CV ketel
  • Het vervangen van alle kranen onder de CV ketel en het expansievat
  • Het inregelen en afstemmen van uw moderne CV ketel

Installatie van centrale verwarming op één dag

De installatie van een centrale verwarming is een klus die normaal gezien niet meer dan één dag in beslag neemt. ’s Morgens krijgt u bezoek van onze CV installateur en ’s avonds zit u er weer lekker warm bij. Moeten er naast de installatie van uw centrale verwarming nog andere werkzaamheden uitgevoerd worden? Denk bv aan het installeren van nieuwe radiatoren. Dan zal de installatie van uw centrale verwarming meer tijd in beslag nemen.

Op zoek naar een vakman voor de installatie van uw CV?
Contacteer HK Service!

CV installatie

CV installatie

Centrale verwarming laten installeren? Reken op een vakman!