Condensatieketel

Een condensatieketel of hoogrendementsketel laten installeren? Reken dan op HK Service. Wij zorgen voor een complete installatie of reparatie aan een scherpe prijs!

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve condensatieketel of hoogrendementsketel aan een scherpe prijs, bent u bij HK Service steeds aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid handelsnetwerk kunnen we u een condensatieketel van volgende merken aanbieden tegen een scherpe prijs: Vaillant, Viessmann, Junkers, Brink, Buderus, Bulex en Remeha.
Wanneer u de installatie of het onderhoud van uw hoogrendementsketel of condensatieketel door HK Service laat uitvoeren, bent u verzekerd van vakmanschap aan een scherpe prijs!

Installatie condensatieketel of hoogrendementsketel

Voor een feilloze installatie van uw condensatieketel rekent u op een vakman. Jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis hebben van HK Service de ideale partner voor het plaatsen én de installatie van uw hoogrendementsketel gemaakt. Voor de goed opgeleide vakmensen van HK Service heeft het plaatsen van een condensatieketel al lang geen geheimen meer. We beschikken over een zeer uitgebreide kennis van condensatieketels. Het merk of type doen er niet toe. HK Service is uw garantie voor een feilloze installatie van uw hoogrendementsketel.
Laat uw condensatieketel plaatsen door een vakman, laat uw condensatieketel plaatsen door HK Service!

Onderhoud condensatieketel of hoogrendementsketel

Het periodiek onderhoud van uw condensatieketel of hoogrendementsketel is in België bij wet vastgelegd. Een condensatieketel op gas behoeft een tweejaarlijks onderhoud, terwijl bij een condensatieketel op stookolie een jaarlijks onderhoud verplicht wordt. Reken op de jarenlange ervaring en de uitgebreide vakkennis van een specialist als HK Service. Laat onze vakmensen het onderhoud van uw condensatieketel uitvoeren. We garanderen u dat uw hoogrendementsketel weer net zo zuinig wordt als voorheen.

Condensatieketel of hoogrendementsketel aan een scherpe prijs

De prijs van een condensatieketel hangt af van het merk, het type, de inhoud en de prestaties van de condensatieketel. Met een condensatieketel of hoogrendementsketel bespaart u op uw energiefactuur. De condensatie van de waterdamp in de rookgassen zorgt immers voor een hoger rendement.
Op zoek naar een vakman voor de plaatsing, installatie of onderhoud van uw condenstatie of HR-ketel?
Contacteer HK Service!

Condensatieketel

Condensatieketel

Centrale verwarming aan lagere kosten